Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Guide: Sådan vælger du sneakers, der matcher din kjole

Før i tiden var sneakers primært noget, der blev anvendt i forbindelse med sports eller afslappet hverdagsbrug. I dag kan du kombinere sneakers med stort set alle former for tøj. Er du i tvivl om, hvordan du vælger de rigtige sneakers til din kjole, får du herunder en række gode forslag.

Når du skal finde et par sneakers, som passer til dit outfit, handler det i høj grad om, at du skal vælge på baggrund af din personlige stil. Herudover skal du vælge et sæt sneakers, som matcher din kjoles generelle udseende, mønster og farve.

Hvis du er i tvivl, kan det være en god idé at sætte dig ind i, hvordan man kombinerer tøj – og det får du herunder en række gode råd til. Rådene er vejledende, og i sidste ende handler det om at vælge det, du føler dig bedst tilpas i.

Vælg sneakers, der supplerer kjolens farve

Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger sneakers, der passer til farven på din kjole. Det betyder ikke, at de skal have samme farve, da en kontrast også ofte er at foretrække. Det vigtige er, at dine sneakers og kjole matcher hinandens nuancer.

Hvis du vælger en hvid kjole, kan du sagtens have et par sorte sneakers på. Til gengæld vil dine sneakers ofte tiltrække for meget opmærksomhed, hvis du vælger dem i en farve som rød eller blå, mens du har en hvid kjole på.

Du bør derfor overveje, hvilket udtryk du ønsker at ramme. Skal det være afdæmpet, bør du ikke vælge sneakers, som skiller sig ud, mens du gerne må vælge nogle sneakers i en mere markant farve, hvis du ønsker et mere spraglet look.

Vælg sneakers, der matcher kjolens udtryk

Afhængigt af, hvilket udtryk du ønsker at ramme, kan det være en god idé at vælge sneakers, der matcher det specifikke udtryk. Det går som regel ikke med løbesko til en klassisk kjole, men det kan gå an til mere afslappede kjoler.

Du bør ligeledes overveje din personlige stil, da den har stor indflydelse på, hvilke sneakers du skal vælge. Hvis du ønsker et pænt og strømlinet look, skal du ikke bare gå efter det, der er mest behageligt, men i stedet vælge et sæt sneakers, der ser godt ud til kjolen.

Hvis du har bukser på under din kjole, kan du slippe afsted med et sæt mere afslappede sneakers, end hvis du har bare ben. Husk desuden, at et sæt slidte sneakers sjældent passer godt sammen med en pæn kjole.