Modetips: sådan giver du din stil mere kant

Synes du, at din stil er blevet for kedelig eller for blød? Der kan være mange årsager til, at man drømmer om en stil med lidt mere kant. For nogen kan det hjælpe dem godt på ved til at få bygget selvtilliden mere op. Vil du prøve stilen med mere kant? Så læs med her og få et par modetips!

Brug accessoires

En af de mest simple måder, hvorpå du kan give dit udseende lidt mere kant, end den har lige nu, er ved at tilføje de rigtige accessoires. Så behøver man nemlig ikke en hel ny garderobe, man kan blot tilføje til ”-umpf” til den. Et godt eksempel kunne være dit valg af smykker.

Flere piercinger i ørene, tunge og unikke halskæder og store ringe bidrager alle til lidt mere kant i dit udseende. Hvis du vil prøve det af, kan du sagtens finde billige piercingsmykker på nettet, og sammensætte nogle der passer godt til din personlige stil.

En anden accessoires kunne også være et par nye sko. Det kunne være nogle platformsko, som giver et tungere look, eller det kunne være et par rå støvler, der tilføjer lidt attitude til dit outfit. Der er mange måder, hvorpå man kan lege med accessoires for at frembringer lidt mere kant.

Leg med mønstre og farver

Hvis du er vant til altid at gå med de samme forsigtige og neutrale farver, så kunne det være her, du skulle prøve en forandring. Vilde farver og sjove mønstre er stærkt på mode. Nogle bliver dog lidt intimiderede af dem, fordi de helst ikke vil risikere et for rodet look.

Et godt tip her er at holde dig til det klassiske snit, når du vælger tøj i skøre farver. Så holder man nemlig det stilrene udtryk, men med lidt ekstra kant og personlighed. Et andet godt tip her kunne være at få foretaget en farveanalyse, så du bedre kan finde de farver, du tager dig allerbedst ud i.

Makeup og hår

Du kan også sagtens få lidt ekstra kant, i måden du styler dit hår og lægger makeuppen på. Smokey øjenmakeup, mørke læbestifter og lakerede negle i fede farver frembringer lidt ekstra kant.

Du kan tage et helt simpel og minimalistisk sæt tøj og give det kant ved at lægge spændende makeup. Med håret kan du evt. lege lidt med beach-bølger, vilde krøller eller fyldige frisurer.

Outfit til sengetid

Husk også et praktisk outfit, som f.eks. en natkjole, ved sengetid eller noget mere sexet hvis du skal forføre din partner.