Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Naturlige natcremer er bedre for dig og miljøet

Det er vigtigt at passe godt på sin hud, hvis man gerne vil formindske og forsinke tidens tegn og generelt holde huden pæn og sund. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilke produkter du putter på din hud. En natcreme er et rigtig godt produkt at have i din aftenrutine, så huden får masser fugt, men hvis du ikke bruger en god en, kan det ende med at have den omvendte effekt.

Det bedste for dig og din hud

For at få de ønskede resultater fra din natcreme, er det vigtigt, at den har gode ingredienser. Det er derfor en god idé at undersøge og researche sagen lidt, inden du køber din nye natcreme. Der er rigtig mange ting, der kan være gode og hjælpsomme for din hud, men desværre findes der også mange ting, der kan ende med at tørre huden endnu mere ud.

Alt efter din hudtype, kan det være du har brug for en creme, der ikke er for fedtet. Hvis din nemlig naturligt producerer meget fedt, kan det bare gøre det værre. Derfor er det en god idé at kigge efter en natcreme til fedtet eller kombineret hud, hvis det er det, der passer til dig. Dog er det stadigvæk vigtigt at pleje huden med fugt. Nogle tror nemlig, at hvis de har fedtet hud, behøver de ikke at bruge fugtighedscreme, men det er ikke sandt.

Har du til gengæld tør hud, er det en god idé at kigge efter en fugtende natcreme, der er mere fedtet og tyk i konsistensen. Sørg desuden for ikke at være for voldsom med at vaske din hud, så hudens naturlige fugt kan vaskes helt af, hvis du vasker den for meget eller bruger for heftige produkter.

Natcremer har desuden nogle gange andre ingredienser i sig, der kan være gavnlige for din hud, så de er også være at kigge efter. Det kunne være ingredienser, der booster cellefornyelse og bekæmper alderstegn, eller ingredienser, der hjælper med at bekæmpe uren hud.

Miljøbevidste valg

Når du har fundet frem til, hvad der er godt for dig at have i din natcreme, og om den skal være til fedtet, tør eller normal hud, så er det bare om at finde et produkt, der lever op til dette. Der er uendeligt mange mærker, der producerer natcremer, så det kan måske være lidt svært at regne ud, hvad man bør vælge. Her er det en god idé også at tænke over andre ting, du går op i. Det kunne for eksempel være miljøet.

Ingredienserne i dine hudeplejeprodukter kan nemlig godt være hårde mod miljøet. Ved at købe økologiske og miljørigtige natcremer, kan du både pleje din hud på bedste vis og på samme tid have en god mavefornemmelse. Desuden er økologiske produkter gode til din hud, da du kan vide dig sikker på, at de ikke har masser af skadelige kemikalier. Økologi ved vi alle er sundest for os, når vi spiser, så hvorfor ikke også, når det kommer til andre ting, vi giver til vores krop eller udsætter den for? Så sørg for at have fokus på disse vigtige elementer, når du skal ud og købe din næste natcreme.