Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Sådan styler du din natkjole med dine accessories

Det er vigtigt, at du ser godt ud, hvis det gør dig komfortabel. Du behøver ikke at gøre noget ud af dig selv, når du er hjemme, men mange foretrækker det alligevel, da det føles rart at gøre noget ud af sig selv. Herunder følger en guide til, hvordan du sørger for, at dine accessories matcher din natkjole.

En natkjole er ikke udelukkende en kjole, du har på, når du skal sove. Den kan bruge stil flere ting – eksempelvis når du skal slappe af i hjemmet. Alligevel kan det føles rart at gøre noget ud af sig selv, uanset om man slapper af på sofaen eller er ude blandt andre mennesker.

Hvis du kan lide at gå med accessories, er det oplagt at finde nogle, der matcher din kjole. Det kan du gøre på mange måder, men det kan være en fordel at sætte dig ind i, hvordan du generelt matcher dit outfit.

#1: Vælg kontrastfulde farver på dine accessories

Hvis du har et ensfarvet outfit, er det en god idé at vælge farverige accessories eller bare accessories, som skaber en kontrast til de øvrige farvetoner. Du kan eksempelvis vælge et sæt sko eller tørklæde, som skiller sig ud.

Det kan også være en god idé at supplere med et par solbriller, hvis du ønsker en afslappet, men cool stil, som er behagelig. Det egner sig naturligvis bedst til sommerhalvåret, men du kan sagtens have solbriller på indenfor også. Find solbriller her.

#2: Match dine accessories med kjolen

Det er ikke altid en god idé at følge det første råd. I nogle tilfælde kan det også være fint, at dit tøj har matchende farver, uden der er noget, der skiller sig ud. Har du eksempelvis valgt en natkjole med et smukt mønster, kan du vælge strømper og slippers i samme mønster.

Hvis du ikke kan finde et matchende mønster, kan du i stedet vælge en accessories i samme farvenuance, så de matcher dit øvrige outfit. Det ser ofte meget velovervejet og tjekket ud, da du opnår et gennemført look.

#3: Du kan sagtens bruge accessories i hverdagen

Hvis du normalt kun bruger din natkjole, når du skal sove, kan du med fordel begynde at bruge den om dagen også. Den giver et afslappet hverdagslook, som især ser cool ud om sommeren, hvor man alligevel er letpåklædt.

Du kan eksempelvis begynde at tage natkjole på, når du har ferie, hvis du ønsker at bevare den afslappede stil, men samtidig ønsker at signalere, at du har gjort noget ud af dig selv. Brug den sammen med et sæt slippers eller gå barfodet.